سفارش تبلیغ
صبا ویژن
کسانی را که به آنها دانش می آموزید، بزرگ شمارید . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
زندگی دلنشین
 
چند توصیه برای تربیت بچه های باهوش

آموزش کودک باهوش را میتوان با برانگیختن فعالیت های مفید در آنان که تدارک آنها برای پدر و مادر مقدور باشد و از طریق مشارکت با کودک می توان انجام داد . رفتن به موزه ها ، باغ وحش و کتابخانه ها می تواند اشتهای عظیم کودک باهوش را برای یادگیری تغذیه کند .

کودک باهوش

کودک باهوش

کودک باهوش نسبت به سایر همکلاسی ها هوش سرشاری دارد . در کلاسی که توقع همه این است که شاگردان دقیقا در یک سطح باشند ، کودکی که باهوش تر از اغلب بچه هاست کسل می شود ، چون درسها به نظرش آسان و تکراری می رسند . ایا چنین شاگردی را باید به کلاس بالاتر فرستاد یا او را باید در کنار شاگردان همسن و سالش نگه داشت ؟ یک پدر و مادر دلسوز در چنین مواقعی چه باید بکنند ؟

درمورد کودک باهوش بیشتر بدانید …

به اعتقاد من پدر و مادر هوشیار و حساس غالبا بهتر از معلم فرزندشان از توانایی های او خبر دارند ، بنابراین اگر فکر می کنید کودک شما از کلاس بالاتر از کلاس خودش استفاده بیشتری می برد ، موضوع را با معلم و مشاور مدرسه مطرح کنید .

به رغم تصمیمی که گرفته می شود ، این مسئولیت شماست که ببینید ایا مهارت های کودک شما به شکلی که بتواند از نیروهای بالقوه خود به بهترین وجه استفاده کند ، بهره برداری می شود یا نه .

کلاسی را جهشی طی کردن ، همیشه پاسخ مناسبی به این مساله نیست و خطراتی را هم در بر دارد . اگر فرزند شما از نظر جثه بزرکتر از همسن و سالهای خود است و از نظر اجتماعی هم پیشرفت خوبی دارد ، ممکن است انتقال به کلاس بالاتر برایش مفید باشد ، ولی اگر جثه کوچکی دارد و در ورزش ها نمی تواند با دیگران رقابت کند و یا علائقش با سایر شاگردان کلاس بالاتر همخوانی ندارد ، ممکن است منزوی شود و تنها بماند .

کودک باهوش  قبل از اینکه به مدرسه برود به وسیله کنجکاوی ، رشد زبانی و علاقه به خواندن و نوشتن ، هوش سرشار خود را نشان می دهد . مربیان تعلیم و تربیت سالهاست که می دانند با ترغیب کنجکاوی و علایق کودک از طریق صحبت کردن با او و کتاب خواندن هر روزه برای او و در معرض دنیا قرار دادنش ، بهترین شیوه برای کمک به کودک است که همه قابلیت های خود را بروز دهد .

آموزش کودک باهوش را میتوان با برانگیختن فعالیت های مفید در آنان که تدارک آنها برای پدر و مادر مقدور باشد و از طریق مشارکت با کودک می توان انجام داد . رفتن به موزه ها ، باغ وحش و کتابخانه ها می تواند اشتهای عظیم کودک باهوش  را برای یادگیری تغذیه کند . شاید بخواهید که رفتن به کنسرت موسیقی ، مسافرت و گردش در طبیعت را هم بر آنچه گفتیم بیفزایید . این کارها تجربه های کودک شما را غنی می سازد و او را با آگاهی وسیع تری نسبت به دنیای بیرون به سر کلاس می فرستد .

گاهی اوقات شاید پدر و مادر بیشتر از آنچه که تشخیص می دهند ، در مورد فرزندان خود آرزوهایی را در سر می پرورانند و آنها را وادار می سازند که فعالیت های هوشی فراتر از توانایی خود را انجام بدهند و این کار را به قیمت از دست رفتن امنیت عاطفی و میل کودک به انسان سالم و شاد بودن انجام می دهند .

مثلا هنگامی که کودک در چهار سالگی خانه بازی می کند ، پدر و مادر از کنار موضوع ، راحت می گذرند ، ولی اگر همین کودک شروع به خواندن کند ، چشم های پدر و مادرش از خوشحالی برق می زند و علاقه آنها به کودک جلب می شود . کودک باهوش  این موضوع را تشخیص می دهد و بر فعالیت خود می افزاید . به گزارش اسان طب  نتیجه این که کودک از فعالیت مناسب سن خود دست بر می دارد و به طرف کاری می رود که قبل از سن دبستان اصلا لازم نیست .

 

منبع مطلب کودک باهوش : سایت آسان طب

http://asanteb.com/


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط مجتبی محرر 94/11/1:: 9:48 عصر     |     () نظر
درباره
صفحه‌های دیگر
لیست یادداشت‌ها
پیوندها
آرشیو یادداشت‌ها
بک لینک بک لینک